16 بهمن 1400 - 21:51
بازدید 84
پ
پ

☀️عَلَیکُم بِالوَرَعِ، فَاِنَّهُ الدّینُ الَّذی نَلازِمُهُ، وَ نُدینُ اللهَ تَعالیَ بِهِ، وَ نُریدُهُ مِمَّن یُوالینا لاتَتعَبُونا بِالشَّفاعَةِ.

🔅با ورع و باتقوا باشید که این ورع و تقوا همان دینی است که همواره ما ملازم آن هستیم و پایبند به آن می‌باشیم و از پیروان خود نیز می‌خواهیم که چنین باشند از ما (با عدم رعایت تفوا) شفاعت نخواهید و ما را به زحمت نیندازید.

📚📚وسائل الشیعه، ج. ۱۵، ص. ۲۴۸

👈تقوا : انجام واجبات و ترک محرَّمات (حرامها)

ورع : بالاتر از تقواست یعنی علاوه بر اینکه واجبات را انجام می‌دهد مستحبات را هم انجام میدهد و از آن طرف علاوه بر این که محرَّمات را ترک می‌کند مکروهات را هم ترک می‌کند.

〰🔸〰〰🔸〰〰🔸〰

🤲 اَللَّـهُمَّ ارْزُقْني عَقْلاً كامِلاً، وَلُبّاً راجِحاً، وَقَلْباً زَكِيّاً، وَعَمَلاً كَثيراً، وَاَدَباً بارِعاً، وَاجْعَلْ ذلِكَ كُلَّهُ لي، وَلا تَجْعَلْهُ عَلَيَّ، بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ .

خدايا‌! عقلي كامل و مغزي ممتاز، و دلي پاك، و عملي بسيار، و ادبي برتر نصيبم كن، و همه اينها را به سود من قرار ده نه بر زيانم، به مهرباني‌ات اي مهربانترين مهربانان.

📚 زیارت چهارم امیرالمؤمنین علیه السلام در مفاتیح‌الجنان

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.