💠 💠 🔶 کامل کردن کار خیر با سه چیز
30 اردیبهشت 1401 - 17:13
بازدید 38
پ
پ

✨در اصول کافی و خصائص الائمه امام صادق علیه السلام فرموده است: «رایت المعروف لا یصلح الا بثلاث خصال» هرکسی کار خیر می‌کند با سه چیز باید ماندگارش کند.
⚡️مثلا شما انفاق می‌کنید ، برای کسی جهیزیه فراهم می‌کنید ، کمک مالی می‌کنید ، شغل برای کسی فراهم می‌کنید ، یا کسی را به زیارت می‌فرستید ،
فرمود: همه‌ی اینها با سه مورد کامل می‌شود و مهر قبولی پای آن می‌خورد.

1⃣ تصغیره : یعنی کوچک شمردن؛ یعنی نگو من برایت کار درست کردم .

2⃣ تستیره : یعنی کار خیر خود را بپوشان، هر کجا میروی تعریف نکن.

3⃣ تعجیله : یعنی کار خیر را سریع انجام دادن.

☀️امام فرمود: می‌خواهی کار خیر مهر قبولی بخورد و اثر کند « و اذا عجلته هنأته» باید عجله کنی تا گوارا شود.
اگر در کار خیر عجله کردی هم برای شما و هم برای کمک گیرنده گوارا می‌شود .

🔸زمانی هم که انسان کارش را کوچک شمرد خدا بزرگش می‌کند « فانک اذا صغرته عظمته عند من تصنعه الیه» اگر تو کار را کوچک شمردی، خدا بزرگ میکند، وقتی پنهانش کردی خدا آشکارش میکند .
👈 چه کسی خبر داشت که حضرت زهرا در دل شب نانش را به مسکین، یتیم و اسیر داد. فقیر که تنها در خانه آمد حضرت نان داد و او هم رفت چه کسی خبر داشت؟ چه کسی بزرگش کرد؟ خداوند با نازل کردن آیات سوره ی انسان بزرگش کرد.

⚡️پیغمبر وقتی از مکه به مدینه رفت و امیرالمؤمنین جای پیغمبر خوابید چه کسی اینکار را بزرگش کرد؟ خداوند با نزول این آیه آن را بزرگ کرد.

⚡️وقتی امیرمؤمنان در مسجد انگشترش را در حال نماز به مسکین داد چه کسی آن کار را بزرگ کرد؟ خدا آیه نازل کرد: آیه ولایت «انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاة و یوتون الزکاة و هم راکعون»

➖➖➖➖➖➖➖
📌 📝 بیانی از استاد سید مهدی مرعشی
➖➖➖➖➖➖➖

دین مصفا مکانی برای نزدیک شدن به خدا و امام عصر (عج) و کسب معرفت و اندیشیدن به خوبی ها با کمک قرآن و اهل بیت علیهم السلام
➖➖➖➖➖➖➖
لینک کانال دین مصفا:
dinemosafa@

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.