پ
پ

«إِنَّ الَّذينَ يُؤْذُونَ اللهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللهُ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهيناً»

آن‌ها كه خدا و پيامبرش را آزار مى‌دهند، خداوند آنان را لعن می‌کند (از رحمت خود در دنيا و آخرت دور ساخته) ، و براى آن‌ها عذاب خواركننده‌اى آماده كرده است

☀️پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: هرکه یک موی مرا بیازارد مرا آزرده و هرکه مرا بیازارد، خدا را آزرده و هرکه خدا را بیازارد، اهل آسمان‌ها و زمین او را لعنت می کنند و این آیه را تلاوت کرد: إِنَّ الَّذِینَ یُؤْذُونَ اللهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللهُ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهِیناً.

📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۲۶۶ بحار الأنوار، ج۲۷، ص۲۰۶/ الأمالی للطوسی، ص۴۵۱/ بحار الأنوار، ج۹۳، ص۲۱۹/ البرهان

☀️پیامبر صلی الله علیه و آله: «إِنَّ الَّذینَ یُؤْذُونَ اللهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللهُ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهینا» این آیه درباره‌ی کسانی نازل شده است که حقّ علی علیه السلام را غصب نمودند و حقوق فاطمه سلام الله علیها را زیر پا نهاده و او را اذیت نمودند، که پیامبر فرموده است: «هرکه فاطمه را در زمان حیات من اذیت و آزار نماید مثل آن است که او را بعد از مرگ من مورد اذیت قرار داده باشد و کسی که او را بعد از مرگم مورد آزار قرار دهد مثل آن است که او را در زمان حیات من اذیت کرده باشد، و هرکه او را آزار رساند مرا اذیّت کرده و هرکه مرا اذیت کند خدا را اذیت کرده است».

📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۲۶۶ القمی، ج۲، ص۱۹۴/ بحار الأنوار، ج۱۷، ص۲۷/ نورالثقلین

☀️ از امام هادی روایت است؛ اخبار با حقیقتی هم از قول رسول خدا به‌وسیله‌ی راستگویان از ائمّه رسیده، و مردمی ثقه و معروف آن‌ها را نقل کرده‌اند، اقتداء به این اخبار بر هر مؤمن و مؤمنه‌ای فرض و واجب است، و از آن‌ها جز اهل عناد رویگردان نمی‌شوند و این به خاطر آن است که گفته‌های آل رسول با گفته‌ی خدا پیوسته‌اند. مثل کلام خدا در قرآنش که فرمود: إِنَّ الَّذینَ یُؤْذُونَ اللهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللهُ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهینا و نظیر این آیه سخن رسول خدا است که می‌فرماید: «هرکه علی را بیازارد مرا آزرده، و هرکه مرا بیازارد خدا را آزرده، و در معرض این است که از او انتقام کشیده شود».

📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۲۶۸ تحف العقول، ص۴۵۸

☀️ پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند : هرکس علی را بیازارد، مرا آزرده و هرکس مرا بیازارد، خدا را آزرده و هرکس خدا را بیازارد، این حقّ خدا است که او را در آتش جهنّم، با عذاب دردناک خود بیازارد.

📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۲۶۸ بحار الأنوار، ج۳۹، ص۳۳۲/ المناقب، ج۳، ص۲۱۱/ البرهان/ الإمام العسکری، ص۱۳۶/ تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۴۵۶

👈 پس بر طبق آیه و روایات،خدا و پیامبر خدا و اهل بیت علیهم السلام، لعن می‌کنند و بیزارند. آنهایی که خليفه خدا، امیرالمؤمنین علیه السلام را بیست و پنج سال خانه نشین کردند، ریسمان به گردن و دستان حضرت بستند و کشان کشان برای بیعت با ابوبکر ملعون به مسجد بردند، و در خانه حضرت زهرا سلام الله علیها را آتش زدند، حضرت را کتک زدند و بین در و دیوار چنان فشاری بر حضرت وارد آوردند که باعث سقط جنینشان شد و…

👈پس هر چه ارادت داری به اهل بیت علیهم السلام مخصوصاً به حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنانشان را لعنت کن.

✨✨✨✨✨☀️☀️☀️☀️✨✨✨✨✨

♦️اللّهُمَّ الْعَنْ أبَا الشُّرُورِ وَ أتباعَهُ فِی کُلِّ لَمْحَةٍ بِقَدْرِ ما فِی عِلْمِکَ مِنَ الأزَلِ إلَی الأبَدِ.♦️

پروردگارا! لعنت کن پدر جد همه‌ی شرها را ( یعنی عمر) و تابعینش را در هر چشم بهم زدنی به اندازه‌ی آنچه در علم تو از ازل تا ابد گذشته است، (یعنی بی نهایت)

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.