پ
پ

«وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَ‌ى الله عَمَلَكُمْ وَرَ‌سُولُهُ وَالمُؤْمِنُونَ وَ سَتُرَدُّونَ إِلى عالِمِ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ»

[ای پیغمبر به مردم بگو: « هر کاری می خواهید بکنید! ولی عمل شما را خدا و رسولش و مؤمنین می بینند! و به‌ زودى، به‌ سوى داناى نهان و آشكار، بازگردانده مى‌شويد و شما را به آنچه عمل مى‌كرديد، خبر مى‌دهند.!]

☀️امام صادق (علیه السلام)- وَ المُؤْمِنُونَ همان ائمّه هستند.

📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۳۳۲ بحار الأنوار، ج۲۳، ص۳۴۰/ وسایل الشیعهًْ، ج۱۶، ص۱۰۹/ بحار الأنوار، ج۱۷، ص۱۵۰/ بصایرالدرجات، ص۴۲۴/ نور الثقلین

☀️امام صادق (علیه السلام)- سماعه گوید: از امام (علیه السلام) شنیدم که می‌فرمود: «چرا رسول خدا (صلی الله علیه و آله) را ناراحت می‌کنید»؟ مردی به او عرض کرد: «چگونه او را ناراحت می‌کنیم»؟ فرمود: «آیا نمی‌دانید که کردارهای شما بر او عرضه می‌شود و اگر معصیتی را ببیند ناراحت می‌شود؟ پس رسول خدا (صلی الله علیه و آله) را ناراحت نکنید و او را خوشحال کنید».
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۳۲۶ / الکافی، ج۱، ص۲۱۹/ نور الثقلین/ البرهان

☀️امام باقر علیه السلام فرمود: رسول خدا كه سلام و درود خدا بر او و اهل بیت او باد، در حالی كه در میان گروهی از اصحابش بود، فرمود: بودن من در میان شما برای شما خیر است و جدا شدن من از شما، برای شما خیر است. جابر بن عبدالله انصاری برخاست و گفت: ای رسول خدا! شكی نیست كه ماندن شما در میان ما برای ما خیر است، چگونه جدا شدن شما از ما برای ما خیر می‌باشد؟ فرمود: اما این كه ماندن من میان شما خیر است، از این رو است كه خدای عز و جل می‌فرماید: «وَمَا كَانَ اللّهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَأَنتَ فِیهِمْ وَمَا كَانَ اللّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ یَسْتَغْفِرُونَ»«انفال/۳۳» [(ولی) تا تو در میان آنان هستی، خدا بر آن نیست كه ایشان را عذاب كند و تا آنان طلب آمرزش می‌كنند، خدا عذاب‌ كننده ایشان نخواهد بود] یعنی آنان را با شمشیر عذاب ‌دهد. و اما این كه جدا شدنم از شما برای شما خیر است؛ چون اعمال شما هر دوشنبه و پنجشنبه بر من عرضه می‌شود، پس بابت كارهای نیك شما خدا را سپاس می‌گویم و برای كارهای بد، برای شما طلب آمرزش می‌كنم.
📚امالی، ج ۲، ص ۲۲/ تفسير البرهان

☀️ داود بن كثیر رقی نقل كرده است: نزد امام صادق علیه السلام نشسته بودم كه به من گفت: ای داود! ‌همانا اعمال شما در روز پنجشنبه بر من عرضه می‌گردد. از جمله اعمال شما، برقراری صله رحم با پسر عمویت، بر من عرضه شد و خوشحال شدم. چرا كه من دریافتم كه صله شما موجب پایان عمر او و فرا رسیدن اجلش قبل از تو است. داود گفت: من پسر عمویی داشتم كه معاند و ناصب اهل بیت علیهم السلام و خبیث بود و به اطلاع من رسید كه او و عیالش در تنگنا به سر می‌برند. قبل از سفرم به مكه مبلغی را برای هزینه او اختصاص دادم.‌ هنگامی كه به مدینه رسیدم، امام صادق علیه السلام این موضوع را به اطلاع من رساند.
📚- امالی، ج ۲، ص ۲۷/ تفسير البرهان

⚡️☀️⚡️☀️⚡️☀️⚡️☀️⚡️☀️⚡️☀️⚡️

👈بیان؛ در این آیه «سین» که در کلمه فَسَیَرَی آمده «سین» تحقّق است، یعنی حتماً خدا می‌بیند و پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله و سلّم می‌بیند و ائمه هم می‌بینند. «سین» سین سوف به معنای بزودی نیست.

🔅ذیل همین آیه معصوم می‌فرماید مؤمنین ما آل محمد هستیم.
آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین نه تنها عملتان بلکه آنچه در ذهنتان هم می‌گذرد را می‌دانند.
👈اعمال ما روزهای دوشنبه و پنج شنبه به امام زمان عرضه می‌شود. حضرت برای اعمال نیکمان شاد می‌شوند و برایمان دعا می‌کنند و برای اعمال بدمان غمگین می‌شوند و در شب جمعه برای اعمال بَدمان از خدا طلب استغفار می‌کنند.
⚡️پس بیایید با گناه نکردن دل حضرت را خون نکنیم و از آنهایی باشیم که باری از دوش آل محمّد برداشتند و خدای ناکرده از آنهایی نباشیم که سوار بر آل محمّد (ص) شدند. ان شاء الله

⁉️از منکرین ولایت ائمه‌ی معصومین علیهم السلام باید پرسید شما این آیه را چگونه معنا می‌کنید؟ ⁉️
⁉️آیا غیر از امامان معصوم کسی از اعمال خلق، خبر دارد؟⁉️

❌و سولات دیگر، فَاعْتَبِرُوا يَا أُولي الأَبْصَارِ ❌

✨✨✨✨✨☀️☀️☀️☀️✨✨✨✨✨

🤲 الحمدلله الذی جَعَلَنا مِن المُتَمَسِّکینَ بِوَلَایَةِ امیرالمؤمنین، علی ابن ابی طالب علیه السلام.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.