پ
پ

«أَتَىٰٓ أَمْرُ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ»

[هان‏] امر خدا در رسيد، پس در آن شتاب مكنيد. او منزّه و فراتر است از آنچه [با وی‏] شريك می‏سازند..]

☀️ امام صادق علیه السلام درباره آیه « أَتَی أَمْرُ اللّهِ فَلاَ تَسْتَعْجِلُوهُ » فرموده است: منظور، امر ماست؛ خداوند حكم كرده است كه درباره آن نباید عجله شود تا آن را با سه لشكر یاری رساند: با ملائكه، مؤمنان و ترس و رعب، خروج قائم ما همانند ظهور پیامبر خدا صلی الله علیه و آله است. همان گونه كه خداوند فرموده است: «كَمَا أَخْرَجَكَ رَبُّكَ مِن بَیْتِكَ بِالْحَقِّ »«انفال/ ۵» [همان گونه كه پروردگارت تو را از خانه‌ات به حق بیرون آورد].

📚 الغیبة، ص ۱۶۲ / تفسیر البرهان

☀️ امام صادق علیه السلام فرمود: وقتی خداوند ظهور قائم علیه السلام را اراده كند، جبرئیل علیه السلام را به صورت پرنده‌ای سفید رنگ می‌فرستد كه یك پایش را بر كعبه و دیگری را در بیت المقدس قرار می‌دهد و سپس با بلندترین صوت ندا می‌دهد: «أَتَی أَمْرُ اللّهِ فَلاَ تَسْتَعْجِلُوهُ» سپس قائم علیه السلام كنار مقام ابراهیم دو ركعت نماز بجا می‌آورد و آن گاه به راه می‌افتد. سیصد و سیزده نفر از اصحاب حضرت، اطراف او را گرفته‌اند ، در میان آنها كسانی‌اند كه شبانه‌ بستر خود را ترك كرده و به سوی او روان می‌شوند. حضرت قائم علیه السلام خروج می‌كند، در حالی كه در دست خویش، سنگی دارد كه آن را بر زمین می‌افكند و همه جا را سرسبز می‌كند.

📚 دلائل الامامة،ص ۲۴۹ / تفسیر البرهان

✨✨☀️☀️☀️☀️✨✨

🤲 اللهم عجل فی فَرَجِ مَولانا صاحبَ الزمان، و بَلَغَـهُ منا تحیة و سلاما، وَ مُدَّ في عُمْرِهِ، وَ زَيِّنِ الاَْرْضَ بِطُولِ بَقآئِهِ، اللهم اجعلنی من اعوانه و انصاره و اتباعه و شیعة، و الراضین بفعله، و المستشهدین بین یدیه.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.